TEAM

Ik ben podoloog Kevin De Rocker en ben in 2013 afgestudeerd als Bachelor in de podologie.

podoloog Kevin De Rocker

Na het afstuderen als podoloog, heb ik podologiepraktijk Kevin De Rocker opgericht. Initieel ben ik gestart met voetverzorging aan huis in samenwerking met Pascal Engelbinck. Via enkele vervangingsopdrachten kon ik ervaring in het werkveld opdoen. Later kon ik in de groepspraktijk Silta in Stekene starten als podoloog, alsook in Wetteren bij Kinépraktijk Verlinde & Co. Sinds oktober 2013 kreeg ik de kans samen te werken met Heidi Vandenberghe in haar praktijk te Haaltert. Sedert september 2016 heb ik de praktijk Silta Stekene overgelaten aan collega Jana De Batselier. Vanaf heden zal ik me uitsluitend focussen op de praktijk te Wetteren en Haaltert.
Op 30 oktober 2017 werd de praktijk in Kalken opgestart.

Sinds januari 2020 wordt Podologie KDR versterkt door Evelien Maes.

Podoloog Kalken
Evelien studeerde in 2017 af als Bachelor in de podologie. Naast haar werk als podoloog is ze actief als adviseur bij Runner’s Lab Gent.
Je kan Evelien consulteren op donderdagavond en vrijdagnamiddag.